InternetReklama е учредитен на Асоциация на франчайзите в България

ЗАПОЧНЕТЕ СОБСТВЕН БИЗНЕС КАТО ФРАНЧАЙЗ ПАРТНЬОР НА INTERNETREKLAMA.BG

Това е бизнес, с минимална инвестиция – 9000 лв.

Това е бизнес, който не изисква офис и свързаните с това разходи.

Това е бизнес, който може да започнете след броени дни.

Това е бизнес, който не изисква да се откажете от работата или другите си начинания.

Това е бизнес, на който потенциални клиенти са всички, които искат да продават повече и да печелят като използват интернет.

Франчайзът на Internetreklama.bg ви предлага възможност да развиете собствен бизнес като консултант по интернет маркетинг. Интернет е единствената медия, интересът към която расте с всяка изминала година, а възможностите за привличане на клиенти чрез световната мрежа стават все повече и по-печеливши. През 2012г. интернет рекламата в България бележи ръст с близо 9 млн. лв. или 25,1%. Това е най-голямото нарастване от години насам. Интернет бизнесът расте с бързи темпове във всички страни по света, а от вашите услуги ще се нуждаят всички компании, предприемачи, държавни институции, обществени организации и публични личности.

Трябва ли да имам опит?

Не е необходимо да имате опит в тази област, решаващи за успеха ви ще бъдат вашата активност, предприемчивост и настоятелност. В първоначалната такса е включено обучение, което ще ви превърне в  компетентен консултант по интернет маркетинг. Вие ще можете да предоставяте на клиентите си безценна помощ в областта на промотирането в интернет, SEO оптимизацията за Google и другите търсещи машини, изграждането на онлайн репутация, е-mail маркетинг, привличане на клиенти от социалните мрежи и т.н. Особено важно е, че след първоначалната такса вие нямате нужда от допълнителни инвестиции.

Бизнесът на бъдещето

Интернет предлага по-ниска цена за рекламиране, а също и възможност за таргетирано достигане до отделните пазарни ниши и дори до всеки отделен потребител. На това се дължи ръстът на популярността на интернет рекламата, който по всичко изглежда ще продължава и занапред. Все повече хора пазаруват онлайн, прекарват времето си в  социалните мрежи и ползват онлайн вместо традиционните медии – очевидно интернет става мястото, където хората ще общуват, ще пазаруват, ще се информират, ще намират клиенти… ще живеят!

Кои ще са моите клиенти?

Намирането и консултирането на фирми и предприемачи, които искат да печелят клиенти за техния бизнес чрез интернет – това е основното, от което ще печелите като франчайз партньор на Internetreklama.bg. Ваши клиенти могат да станат търговски дружества от над 1000 бранша, списък на които ще ви предоставим, работещи на вашата територия – всеки един производител, вносител, диструбутор, завод, хотел, магазин, медия, заведение, частна медицинска практика, агенция за недвижими имоти, всяка фирма за ремонт или услуги и т.н. Не е необходимо сами да извършвате програмирането, дизайна, създаването на линкове – за това могат да се погрижат подбрани от нас подизпълнители.

Какво получавам и какво дължа?

Като част от франчайз системата на Internetrekllama.bg вие получавате задълбочено практическо обучение във всички аспекти на интернет маркетинга, обучение в продажби, екзлузивна (запазена) територия и ще бъдете нашият единствен представител там. В големите градове е предвидено да има по един представител на всеки 200 000 души. Имайте предвид, че клиентите, които се намират на ваша територия ще бъдат обслужени от вас, дори и да са привлечени на централно ниво. Месечната франчайз такса, за екслузивните права, ползването на марката, националната реклама и централизираната помощ е 6% от оборота, но не по-малко от 240 лв. на месец. Тази минимална сума не се дължи през първите 3 месеца след началото на съвместната ни работа.

Националната мрежа от консултанти по интернет маркетинг

Целта на Internetreklama.bg е да изгради национална мрежа от консултанти по интернет маркетинг, нещо уникално за България. Очевидно е, че търговските вериги изземват бизнеса на независимите предприемачи поради факта, че могат да предложат по-ниски цени и по-добро обслужване, както и с разработването и предлагането на нови продукти и услуги. Освен това те могат да си позволят да инвестират в реклама и изграждането на разпознаваем бранд. Затова е добре да започнете този бизнес като част от верига, а не самостоятелно.

Перспективи на интернет рекламата по света

В световен мащаб рекламата в интернет е на трето място след рекламата в телевизията и пресата по приходи. Проучване на Forrester, цитирано от BBC, сочи, че годишният обем на онлайн реклама в Европа ще достигне 16 млрд. евро до 2012 г. – два пъти повече спрямо 2006 г., с което делът на интернет рекламата в общия рекламен пазар ще се увеличи до 18%. През първото тримесечие на годината разходите за реклама в Русия са се увеличили с 5% до 46 млрд. рубли (1,53 млрд. долара), информира Bloomberg, позовавайки се на данни на местната Асоциация на комуникационните агенции. Интернет медиите в Русия отчитат скок от 31% в рекламните приходи, се казва още на уебсайта на организацията. Според проучването 53% от хората вече редовно са онлайн, като прекарват повече време в интернет, отколкото в гледане на телевизия.

Търговският директор на Yahoo! Марвин Лиао коментира, че България и останалите страни в Централна и Източна Европа ще са двигател на растежа на интернет рекламата за Европа, защото в региона предстои бум на интернет потреблението.

Приходите от интернет рекламата у нас през 2011 г. са с 12% ръст, а за първото тримесечие на 2012 г. ръстът е 12.1%. Разходът за онлайн-реклама на човек от населението в някои страни като Дания е близо 30 пъти по-голям от този в България.

Как да кандидатствам

Изпратете ни запитване на office@internetreklama.bg. На проявилите интерес към франчайза ще бъде изпратен тест, а с подходящите кандидати ще бъде проведено интервю – лично или чрез интернет видео връзка.

Internetreklama.bg e мрежа от хора с различно образование и опит, които влагат своя предприемачески дух и градивни усилия в една възможност за невероятна печалба, професионална свобода и личен успех. Станете част от нас!

Изтеглете презентацията

internetreklama