КАК ДА СПЕЧЕЛИМ КЛИЕНТИ В ИНТЕРНЕТ ОЩЕ ДНЕС?

Ако си задавате въпроса „как да излизам на първо място в Google”, значи сте попаднали на правилното място.

Във връзка с това, че развивахме бизнес в различни сфери, ни се наложи да усвоим техниките за SEO (оптимизация на интернет сайтове за търсачки). Благодарение на отличното си позициониране на първо място в Гугъл няколко от компаниите, които развивахме увеличиха оборота си в пъти и успяха в последствие да открият клонове и в други градове в страната. Няма да е пресилено да се каже, че успехите на нашите начинания се дължаха основно на интернет рекламата. Впоследствие помогнахме със знанията си и на наши приятели. Техните сайтове също получиха висок рейтинг в Google, а ръстът на поръчките, които се получаваха надхвърли очакванията ни.

Към днешна дата:

www.franchising.bg – излиза на първо място в Google при търсене в мрежата по думите: „franchising”, „франчайз бизнес“, „франчайзи“, „франчайзинг бизнес“, „идеи за нов бизнес”, „франчайз договор” и т.н., както и на челни места при търсене с висококонкурeнтната дума „бизнес”. Клиентите на Франчайзинг БГ, привлечени в резултат на SEO оптимизацията, извела сайта на първо място в Google, са генерирали за 2011 г. оборот за над 90 000 лв.

www.sherlock-bg.com – излиза на първо място в Google при търсене по: „денонощно отключване“,  Само от челните си позиции, които се дължат на SEO оптимизацията, сайтът генерира оборот за предлаганите ключарски услуги от над 4500 лв. на месец.

www.zografadisplays.com – излиза на първите две места по „плексигласов стелаж“ и „плексигласов дисплей“, въпреки че процесът по оптимизацията на сайта не е завършен.

www.moto-sticker.com – излиза на първо място в Google при търсене от САЩ по „moto sticker” и “moto decals” и на второ място по „мото стикер“, въпреки, че сайта е изцяло на английски и е ориентиран към американския пазар.

Между другото, проверете кой сайт излиза на първо място при търсене на „как да излизам на първо място в Google“, „как да печеля влияние в интернет“, „как да изберем SEO фирма” „SEO милионер“! 

НА ПЪРВО МЯСТО В GOOGLE

Всеки бизнес е уникален, всеки бранш е уникален и всеки сайт е уникален! Затова всеки от тях има нужда от специфичен подход, от специфична работа и специфични допълнителни инвестиции.

Първото, което трябва да знаете обаче е, че стабилните резултати (особено за нов сайт) идват след системни, последователни усилия. Класирането на първите места в търсачките изисква продължителна работа. Това, наред с всичко останало може да включва: подготвяне на допълнителни текстове по няколко пъти в месеца, създаване и поддържане на линкове към сайта, оптимизиране на връзките в сайта и на съдържанието и т.н. Необходимо е да публикувате и известно количество реклами, с което вашият рейтинг ще се подобри значително. Много фактори влияят върху постигането на стабилните резултати – възрастта на сайта, хостинга, честотата на използваните ключови думи и т.н.…

Ние сме решени да класираме вашият сайт на първо място в Google!

Печелете клиенти веднага! В рамките на съвместната ни работа ние ще ви консултираме безплатно за това как веднага да започнете да привличате клиенти чрез реклами и директен мейлинг.

Знайте какво правите! За разлика от останалите компании, които предлагат SEO-услуги, ние и ще ви обучим на всичко, което знаем за оптимизацията, така че след края на съвместната ни работа вие ще знаете  не само какви са факторите, за да може един сайт да излиза на първо място в Гугъл, но и как да поддържате сайта си и как да оптимизирате други свои сайтове.

Гаранция! Дори и вашият сайт да не е бил оптимизиран до сега, ако следвате нашите указания ние ви гарантираме, че най-късно след 12 месеца вашият сайт ще бъде сред първите 10, а след 18 месеца - сред първите три или дори на първо място в Google! В противен случай Internetreklama.bg ще ви възстанови цялата платена от вас сума за оптимизацията!

internetreklama