Услуги

Ако клиентите не могат да ви намерят, как ще купуват от вас и как ще се възползват от услугите, които предлагате? Не чакайте те да ви намерят – вие стигнете до тях. Тук ще се запознаете с основните ни услуги, благодарение на които вашият сайт ще излезе на първите места в Google, ще намерите нови клиенти и ще повишите онлайн репутацията си. Бизнесът ви го изисква.

1. Изработка на уеб сайт - отговарящ на имиджа и позиционирането на вашия бизнес
За да бъде успешен вашият сайт, той трябва да ви отличава от конкурентите и да предлага на клиентите информацията в изчистен и лесен за използване вид. Затова преди да проектираме и да изградим вашия сайт като дизайн и текст, ние проучваме цялостната ситуация във вашия бранш.

2. Оптимизиране - на първо място в Google
Можем да повишим многократно посещенията в сайта ви като го изведем на първите места при търсене по дадени ключови думи в Google и останалите търсачки. Това се нарича оптимизация или SEO и се постига чрез изпитана система от над 30 метода.

3. Интернет магазини - изграждане и поддръжка
С всеки изминал ден електронната търговия увеличава своята популярност. Вече огромен брой потребители се възползват от удобствата на онлайн пазаруването. Все повече компании и отделни предприемачи развиват интернет магазини като ефективен и удобен начин да достигнат до нови клиенти. Функционален и лесен за работа, електронният магазин ви позволява да започнете да продавате онлайн веднага – 24 часа в денонощието, 365 дни в годината!

4. Блогове - инсталиране и конфигуриране
Блоговете са допълнително оръжие в „интернет войната за клиенти”, но и нерядко се използват като евтина алтернатива на интернет сайтовете. Подходящи са за собствениците на малък бизнес, които нито имат време да се запознават с HTML, нито разполагат с с достатъчно средства, за да наемат дизайнер или програмист. Ако и вашият случай е такъв, блоговете могат да ви предложат достъпен начин да запознаете интернет общността с продуктите или услугите на вашата фирма.

5. Интернет реклама
Традиционните методи за платена реклама си остават най силното оръжие за привличане на клиенти в интернет. Недостатъкът им е, че изискват значителен финансов ресурс. Можем да ви помогнем като организираме за вас кампании чрез банери в сайтове, тематично обвързани с вашия бизнес или пък посещавани от вашите потенциални клиенти. А също и реклама във Facebook, в спонсорираните връзки на Google и т.н.

6. Онлайн репутация
Изграждането и управлението на онлайн репутацията цели постигане, утвърждаване и поддържане на позитивното отношение на клиентите към предлаганите от вас стоки или услуги. По този начин потенциалните клиенти ви клиенти ще са по-склонни да ви се доверят именно, тъй като вече са прочели за вас добри отзиви в интернет пространството.

7. Facebook - и другите социални мрежи
Клиентите ви прекарват огромна част от времето си в социалните мрежи – там те се забавляват, обменят информация и обсъждат широк спектър от теми. Изграждането и управлението на фирмена страница в социалните мрежи ще ви помогне напълно безплатно да информирате потребителите за новините около вашите продукти или услуги чрез дискусии, публикуване на материали, снимки и т.н. Това увеличава познаваемостта на вашата марка и дава възможност за формиране на кръг от „приятели“ на компанията ви.

8. Нестандартни онлайн реклами
Не забравяйте, че клиентите посвещават по-голямата част от времето си в интернет на забавленията. Различните форми на игри или оригинални банери са изключително подходящи за продукти, които се стремят към изграждане на по-емоционална връзка с клиентите.

9. Консултации
Internetreklama.bg може да ви помогне на всяка стъпка от привличането на клиенти в интернет, а също и в целия спектър на маркетиране – от запазването на търговска марка до офлайн популяризирането на вашия сайт и на бизнеса ви като цяло.

10. Други услуги

можем да ви предложим всички форми на интернет реклама, сред които:
AdWords и pay-per-click кампании, създаване на CMS и CRM, E-mail и вирал маркетинг, анализ на посещенията и на ключовите думи, афилиейт програми, дизайн на банери, медия планиране и медия купуване, поставяне на брояч и на форми за обратна връзка, закупуване на домейн и хостинг, линкбилдинг, дизайн на лого и на уебсайт, мобилни приложения, създаване и разпращане на нюзлетър и пресрилийзи, онлайн игри, форум. Internetreklama.bg провежда обучения по интернет маркетинг и предоставя консултации за подобряване на вашия онлайн бизнес модел.

Свържете се с нашите консултанти, за да обсъдите напълно безплатно кои начини за привличане на клиенти в интернет са най-подходящи за вашия бизнес.

internetreklama