Дизайн и изработка на сайт

Да, сайтът ви може да бъде изработен и от сина на съседите!

Но той едва ли ще може да съобрази нещата, които ще ви помогнат да печелите клиенти в интернет. Ето само малка част от тях:

За да излизате на първа страница и на първо място в Google, ще се наложи текстовете на сайта ви да бъдат написани от човек със SEO-грамотност. Освен това, ако искате да печелите в интернет - пари, клиенти и влияние, трябва да подтиквате посетителите към действие (call to action). И не на последно място – редно е дизайнът, цветовите решения, шрифтове и т.н. да ви отличават от конкурентите, но в същото време и да са подходящи за вашия имидж.

Тежестта на страниците в сайта ви трябва да бъде минимална (особено на първата страница). Така те ще се зареждат бързо, което пък ще помага и за по-високия им рейтинг в търсачките. Важно е информацията да се намира лесно и да бъде достъпна, в идеалния случай - с не повече от два клика.

Ще бъде ли съобразен сайтът ви с различните версии на браузърите, за да се отваря от всички тях без дефекти. Методът на изграждане на сайта ще позволява ли бързи и лесни редакции?

Допълнителни елементи, с които можете да обогатите маркетинговата стойност на сайта си са: RSS, форми за контакт, поръчка или абонамент за нюзлетър, Fav икона, карта с местонахождението на вашия търговски обект и т.н. Не забравяйте и свидетелствата от доволни клиенти – т.н. тестимониълс – хората наистина им вярват!

Основните фази, през които преминава изработката на новият сайт са: създаване на структура на сайта, написване на текстовете, изработка на дизайн, HTML код, програмиране и тестване. Internetreklama.bg ще ви помогне на всяка стъпка в процеса на изграждане на новия ви сайт.

А след като сайтът ви вече работи, вие ще трябва и да го поддържате - да редактирате и добавяте нова информация, да анализирате трафика към него и т.н. Това едва ли са неща, които е удачно да доверявате на фрийлансър, които изведнъж може да реши да замине в чужбина или да започне да се занимава с нещо по-важно от вашия сайт.

internetreklama