SEO (Search Engine Optimization)

Ако сайтът ви излиза на първите места в търсачките, това може да увеличи трафика към него многократно. Именно това е целта на SEO (Search Engine Optimization) или Оптимизацията за търсещи машини.

Subway за интернет маркетингаРекламата в интернет ни донесе много нови клиенти и партньори. Помогна ни и да станем лидер на пазара за бързо хранене в България. Благодарение на нашите интернет маркетинг консултанти ние винаги сме крачка пред конкурентите си.“

 Иван Тодоров, Subway България

 

Зографа дисплейс - клиент за SEOНе вярвахме, че клиентите ни са в интернет, но пазарът ни се свива и решихме да опитаме. След работата ни с нашите интернет маркетинг консултанти сайтът ни завзе от първите места в Google, а приходите ни от онлайн продажби се увеличиха. Оптимизирането на снимките ни помогна да привличаме допълнителен трафик към сайта. Всеки бизнес трябва да бъде активен в интернет – инвестицията е незначителна на фона на резултатите.

Ники Зографов, Зографа

Два са основните типа присъствие, което сайтът ви може да има в търсачките. Първият е безплатното, „естествено” класиране. Вторият е платено присъствие, при което най-вероятно ще ви таксуват за всеки клик, отвел посетители към вашия сайт (Pey-per-click). Оптимизацията ви помага да излизате на първите места по „естествения”, безплатен начин. Internetreklama.bg може да се похвали с извеждането на редица сайтове на първа страница и на първо място в Google. Изпратете ни запитване и ние ще ви отговорим как можем да помогнем и на вашия сайт.

Оптимизацията за търсачки (SEO) не е еднократно действие, а продължителен процес. Тя включва множество действия, които помагат на търсачките по-лесно да откриват и да индексират вашия сайт по дадени ключови думи. Върху рейтинга на вашия сайт влияят над 30 основни фактора, които трябва да бъдат управлявани в течение на времето. Един от най-важните фактори за високия рейтинг в Google е редовното (минимум веднъж в седмицата) добавяне на нова информация на вашия сайт. За жалост няма такова нещо като окончателно оптимизиран сайт!

Avis за SEO поддръжкаAvis е една от най-големите международни компании за коли под наем в света с над 5200 локации в 160 държави. Ние работим с рекламна агенция, отделяме бюджет за Google AdWords и централата ни препоръча да започнем SEO оптимизацията на нашия сайт с чужда фирма, но ние решихме, че трябва да изберем Българска, която да познава добре тънкостите на локалния пазар. Екипът на Internetreklama.bg през цялото време ни консултираше и следеше развитието на сайта. Вече знаем как да оптимизираме и другите сайтове на компанията. Изисква време, но не е толкова сложно и резултатите надхвърлиха очакванията ни.

Светослав Йорданов, AVIS

Когато избирате фирма, която да ви помогне с оптимизацията на вашия сайт, убедете се, че тя не използва „черни” SEO похвати! Black Hat или „черно” SEO е използването на техники за оптимизиране на сайта, чрез които да се опитате да измамите търсачките и да получите рязко повишаване на рейтинга си. С това обаче рискувате да бъдете „наказан” от тях като понижат рейтинга ви или дори ви изключат от показваните резултати за няколко месеца.

Изберете за оптимизацията на своя сайт Internetreklama.bg защото освен гаранцията за резултатите, която даваме, ние ще ви обучим, така че ще можете да оптимизирате занапред сайта си самостоятелно.

Happy за обучение по SEOБях скептичен към това обучение, но очакванията ми са опровергани. Имаше нови неща, детайли, които ми бяха убягнали. Мисля, че би било подходящо обучение за всички. На мен, като на бранд мениджър, ще ми помогне да изисквам точните неща, да контролирам дали онова, за което плащам е качествено свършено.


Михайл Русев, Бранд мениджър, Happy Bar & Grill 


internetreklama