КАК ДА УВЕЛИЧА ПОСЕЩЕНИЯТА НА МОЯ САЙТ?

Направете така, че посетителите да се връщат на сайта ви всеки ден – поставете игри, публикувайте новини, актуални цени и т.н. След като през първия месец изградят навик да влизат в сайта ви по няколко пъти на седмица, те ще продължат да го правят и след това по инерция. Хората влизат често в сайтове, предлагащи прогноза за времето, хороскопи, новини в областта на спорта или политиката, любопитни факти или светски клюки.

Обявете награди, стипендии, конкурси – така можете да получите не само линкове към сайта си, които ще му помогнат да се класира на първите места в Google, но и повече посещения.

Казват, че човек дава най-много пари за хобито си… Насочете се към тези, за които вашите продукти са хоби и им предложете услуга, форум или игра. Ако произвеждате тухли – направете страница в уеб сайта си, на която потребителите да въведат основни параметри на постройката, която им предстои да изградят, а системата ви автоматично ще калкулира приблизителното количество тухли, от които ще се нуждаят. Добавете и допълнителна информация, препоръки, съвети или любопитни факти. 

internetreklama